0765.881.496 | Transport gratuit

Concept

Elegant? Este atat de complicat sa definesti acest termen. Armonie vizuala. Croieli fine, Accesorii de lux.

Tinuta impecabila. Toate acestea sunt piese ale unui puzzle mult mai complex.

Exista o formula a elegantei? Si noi am incercat sa o gasim. Cu acest gand ne-am indrepat pasii catre cele mai importante targuri de fashion din Europa si mai apoi catre atelierele de croitorie din Italia. Nu am descoperit formula elegantei, dar am invatat cateva secrete pe care le-am transpus in fiecare din accesoriile esentiale Maluro.

Eleganta inseamna frumos, inseamna respectarea unor principii, inseamna calitate. Eleganta inseamna un costum bine croit, dar si accessorii bine alese. Inseamna stiinta de a asorta diversele piese vestimentare si mai ales de a le asorta ocaziei cu care este aleasa o anumita tinuta.

Daca pentru doamne accesoriile sunt o completare a unei tinute speciale, pentru barbati, accesoriile sunt esentiale in a defini un stil si mai ales o prezenta cu adevarat eleganta. De aceea ne-am indrepatat atentia catre aceasta zona a industriei modei si ne-am propus sa cream lucruri cu adevarat speciale.

Maluro inseamna accesorii pentru barbati ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba; cravate din matase, batiste din matase, ace de cravata, sosete colorate, pini de rever sau bratari cu bile de piatra sunt produsele pe care le poti descopri in cutiile noastre Bronze Box, Silver Box sau Gold Box.

Te provocam sa gasesti propria ta formula a elegantei cu ajutorul accesoriilor esentiale Maluro.