0765.881.496 | Transport gratuit

Media & evenimente


 

Barbershop By Neagu Marius

Pe 22 februarie Barbershop By Neagu Marius – (Mai nou "BARBIERII") si-a deschis usile. Am participat cu drag la acest eveniment in calitate de parteneri, acesta fiind un concept de salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor ce are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii.

Avand in vedere ca salonul are acelasi scop ca si noi, am considerat ca cea mai buna varianta de a ne face cunoscuta prezenta pe piata este acest mediu, dominat de barbati.

Produsele noastre au fost expuse si oferite participantilor aflati la deschidere si in continuare se gasesc expuse in cadrul Barber Shop-ului,

Frizeria relaxata cum ii mai spun oamenii, este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

Domnii isi doresc mai nou sa mearga in saloane special dedicate lor, nu in cele unisex care miros a chimicale de permanent si oja, si isi doresc spatii special dedicate masculinitatii. Barber Shop by Neagu Marius (BARBIERII) vine in intampinarea acestor nevoi ale barbatilor punandu-le la dispozitie un loc intim unde se pot relaxa in timp ce sunt serviti cu ceva de baut si au parte de o tunsoare facuta cu simt de raspundere.

 

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus in frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a doua scaune de frizerie vechi de 40 ani si a creat o atmosfera speciala prieteneasca in care se desfasoara activitatea pe parcursul zilei.

Conceptul Barbershop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Atunci cand iesi din frizerie cu o tunsoare perfecta pentru fizionomia ta, nu te poti abtine sa nu fii mai indraznet. Tocmai de aceea am ales si noi aceasta locatie pentru a ne expune produsele si a interactiona cu clientii salonului. Daca ai freza bine pusa la punct si te-ai mai accesorizat si de la Maluro, e clar ca ai tot ce iti trebuie sa iesi in lume.

 

Dandy Run

Costume din stofa, pantaloni trei sferturi, papioane si berete, cravate, batiste si papioane. Atat barbatii cat si doamnele au dat ce a fost mai bun pentru inaltele distinctii ce au fost acordate pentru “Cel mai bine imbracat domn”, "Cea mai decorata bicicleta", "Cea mai tare mustata", sau "Cea mai bine imbracata doamna" in cadrul primei editii The Dandy Run organizata de Ionut Sava impreuna cu S.T.U.P. si Stil Masculin.

The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, dar atentie…Este o plimbare in stil! Au fost luate cu asalt bulevardele Bucurestiului in cele mai prezentabile costume si fuste de cycling si am pedalat printre atractiile iconice ale capitalei.

Am participat grandiosi alaturi de cei mai tantosi domni si doamne si am aratat intregului oras ca putem pedala fara probleme chiar si in costum.