0765.881.496 | Transport gratuit

Maluro @Florenta si Londra!

 

Londra - Colectia "Floare de colt" de Florin Dobre

Bine-cunoscutul designer Florin Dobre si-a lansat anul acesta la Londra noua colectie "Floare de Colt".

Suntem mandri ca am accesorizat colectia lui Florin mai ales ca aceasta a ajuns sa fie mediatizata la nivel global in Vogue si GQ, doua dintre cele mai prestigioase reviste ale tuturor timpurilor.

Vezi colectia lui Florin Dobre, accesorizata de Maluro

"Recomand ca barbatul viitorului sa fie cel cumpatat, cel atent la detalii, care nu poate culege toate florile rare ci doar una, o data pentru totdeauna. Numita in popor si floarea reginei, floarea doamnei, steluta sau albumita, floarea de colt are in traditia romaneasca o semnificatie aparte, ea fiind un simbol al dragostei" - Florin Dobre

 

 


 Firenze - Pitti Uomo 90

Se stie ca cei mai eleganti barbati se intalnesc pe strazile din Italia. Moda masculina isi are originile aici, tocmai de aceea de doua ori pe an, in Florenta, se organizeaza cel mai popular eveniment pentru si despre barbati.

Mirosul de espresso, pantofii de calitate, cravatele din matase, costumele facute pe masura, cele mai elegante, cele mai nonconformiste tinute, toate aceste se regasesc an de an in inima Toscanei.

Pitti Uomo, sau targul de barbati in traducere libera aduna laolalta colosi ai modei, bloggeri renumiti, si cele mai cunoscute reviste de fashion.

Anul acesta accesoriile Maluro au putut fi remarcate in cadrul evenimentului, completand outfit-urile multor domni printre care si a lui Florin Dobre, creatorul multor colectii ce au propulsat moda romaneasca peste hotare.